21 Nisan 2011 Perşembe

Garip Oyunlar

Fenerbahçe son 10 yılda futbolda, basketbolda, voleybolda ve diğer branşlarda sürekli şampiyonluk potası içinde bulundu.Türkiye'de adının yazıldığı şampiyonaların hepsinde de kupanın en büyük adaylarından biri olarak gösterildi.Böyle olunca istenmemek daha kolay oldu.

Anadolu takımlarının ilginç tutumunu da anlamak güç.Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği başkanlığında geliştirilmedi mi bu havuz sistemi?Anadolu kulüpleri buradan sağladıkları gelirlerle daha iyi takımlar oluşturmadılar mı?Tabi ki böyle olsun, ligin kalitesi artsın.Bizim ve diğer büyüklerin de işine gelir bu, gelmelidir de.

Evet, biraz antipatik olabilir Fenerbahçe ama bazı şeyleri birbirine fazla karıştırıyoruz.Tamam, Fenerbahçe'ye nefret besleyenleri anlıyorum ama birbirlerine kardeş gibi bakmalarını anlayamıyorum.Bizim maçlara derbi gibi, en direk rakibimize tavşan atlet gibi hazırlanmalarını anlayamıyorum.Rakiplerin bize özel mücadelelerini kanıksamaya başladık.Tehlike burada.

Yönetim ve (sözde en dişli) Fenerbahçe medyası Trabzonspor'un hafta hafta rakiplerini şike iddaasıyla mı suçlasın?Bu bize yakışmaz ama ya onların yaptıkları?

Fenerbahçe şampiyon olunca şampiyonluk için mi sevineceğim yoksa diğer takımları alt ettiğimiz için mi?

Hiç yorum yok: